srijeda, 21. prosinca 2011.

Apartmani u Hrvatskoj


Apartmani u Hrvatskoj

Apartmani Medena smješteni su na udaljenosti od 2000m od starog ribarskog sela Seget Donji 4 km od Trogira - grada kulturne riznice što je za turiste pravo blago smještaja u njemu mogu naći bezbroj predivnih spomenika koji su zaštićeni pod UNESCO-om. Udaljeni su samo 7 km od zračne luke i 30 km od Splita.

Apartmani Medena imaju čak  260 apartmana čija je službena kategorizacija tri zvjezdice te očekuju četvrtu zvjezdicu. Okruženi su predivnom borovom šumom te posjeduju tipičnu mediteransku vegetaciju,  zrakom se prostire neodoljivi mirisi kadulje, lavande i ružmarina što je vrlo prikladno za odmor i liječenje, osobito dišnih organa. 

Mediteranska klima je blaga i vlažna u zimi dok su ljeta topla, suha i sunčana uzrok je najduže insolacije ovog područja i to između 2400 i 2700 sunčanih sati godišnje što je vrlo fascinantno.
U apartmanskom naselju se nalazi: recepcija te sef, aperitiv bar, restoran, dalmatinska konoba, mjenjačnica, supermarket, noćni bar, praonica i peglaonica rublja, tako da ste 24 sata na dan obezbjeđeni.

Program animacije je uključen u sezoni,  organiziranje je dnevno i to za odrasle aqua-aerobic, jogging te puno drugih aktivnosti dok za djecu imaju razigrani mini club.

Nema komentara:

Objavi komentar